:: mid sem exam ::

6:16 PM FiNdiNg tRuE LovEs~ 0 Comments


dengan nama Allah yang maha pemurah lagi maha mengasihani,,

salam imtihan buat sahabat2 apids khususnya dan sesiapa yg turut membaca amnya,,

takdak apa2 yang nak diucapkan, cuma nak ulang balik apa yg di sampaikan oleh munirah melalui facebook nur adibah ;

"nak capai pointer tinggi adalah MATLAMAT dalam belajar. Belajar kerana Allah, perlu ada niat dan matlamat yang benar.so,belajar untuk amalkan , sampaikan,berbakti pada agama dan yang paing utama, untuk dapat REDHA ALLAH..nak dapat redha Allah,buat apa yang IA suka dan tinggalkan apa yang IA murka.belajarlah dengan cara Nabi .. "

kita semua tidak dapat tidak nak kan result yg terbaik, yang study nak result gempak, yang xstudy pun nak result gempak. tapi, manakan dapat sagu kalau tak dipecahkan ruyungnya.. manakan dapat kurus kalau asyik makan tido saja, manakan dapat balik kampung, kalau xbeli tiket basnya.. macam tu lah kita,, usaha ada, tawakkal ada, insyaAllah kejayaan milik kita,,


Allahua'alam,,,

bittaufiq ma'annajah.. uhibbukum fillah~
p/s : analogi itu sekadar gurauan semata2,, peacenowar

0 comments: