Pengumuman..

10:43 PM MUJTAHIDAH SOLEHAH 0 Comments

Salam 'alaikum shbt2 APIDS n API.
Just want to inform something, something IMPORTANT i must say.

Shbt2 ada bukak siswa mail shbt2 recently?
Klu ada, alhamdulillah; kalian insyaALLAH tahu apa yg ana nak katakan.

Last ana bukak siswa mail ana, bulan 3 2011..
Dan bila ana bukak semula tadi, ada 13 unread e-mail dlm inbox siswa mail ana!
Betapa byknye.. itu pun, masa ana nak cari website siswa mail ni, ana ada tersilap ckit..
Shbt2 masih ingat websitenya? http://www.siswa.um.edu.my/
Pastu, username n password kalian sendirilah kena ingat2..(utk yg dah lama x jenguk siswa mailnya).

Kbykn siswamail yg ana dpt dtgnya daripada admin..n the latest siswamail yg ana dpt dari admin adlh berbunyi begini;

Dear Students,
Please be inform that:
-Email from the University can only be read from your SiswaMail account.
-Please make sure you log in frequently to your SiswaMail account to get the latest student related info.

Pengumuman ini a.k.a. peringatan ini hanyalah sedikit keprihatinan dari ana buat shbt2 tersayang,
x boleh pandang remeh pada sstgh perkara k..? ^_^

Sayang sesama saudara islam kerana ALLAH ^^,
Sama2 lah kita saling membantu ke arah taqwa dan bukannya kebinasaan!
"Dan tolong-menolonglah kamu dalam(mengerjakan) kebajikan dan taqwa, dan janganlah tolong-menolong dalam berbuat dosa dan permusuhan." (Surah Al-Maidah: ayat 2)

Lupa plak..sebelum tu ana nak mengingatkan yg UM ICT(IT) Services akan under construction bermula tarikh 30 April hingga 2 Mei.
Yg ana faham, time tu kita dinasihatkan agar x bukak siswa mail.
Siapa2 yg baca post ana ni time tarikh tu(30/4-2/5), harap maaf ye sbb agak lambat mengingatkan shbt2..n klu ana yg salah faham ke..

Maaf andai ana ada terkasar bahasa,menyinggung perasaan mana2 pihak..
Ana pun layak utk diingati bukan sahaja memperingati!
~CINTA ALLAH & RASUL-NYA~

0 comments: