RUANGAN BORAK-BORAK ...DELETE/NO??

4:28 PM hanun 1 Comments

bismillahhirrahmanirrahiim

merujuk tajuk di ats , kami (iaitu sya dan mujtahidah solehah) telah bersepakat utk tidak membuang ruangan borak-borak. mungkin ada yg tdk bersetuju dgn tindakan ini. tapi,kami jg mempunyai alasan kami yg tersendiri, ribuan terima kasih yg x terhingga diucapkan kepada pengunjung2 setia blog majmuah 9 ini .

setelah ditimbang-tara baik dan buruk akan tindakan ini,kami faham sekirnya ad diantr kalian yg x berpuas hati dgn tndkn kami. mungkin antum berfikir dr sudut lain,dan kami berfikir maslahat dr sudut lain.walau ap pon kmi harap antum dpt trm keputusan kami,..

berikut merupakan sebab yg kmi rsa x patut utk delete fibox :

- ''klo ad yg slh fhm knp owner xwat pape biarkan je??''   tujuan post ini di tulis utk clearkan salah faham yg trjdi antr pengnjg dan owner blog,

- '' xke ap yg pensabotaj tu komen bole menjatuhkan maruah apids n m9, dan brtjuan nak mnjthkn islam???'' kmi jg berpendapat yg pensabotaj blog ni xkan sabotajnye spnjg msa, nnt klo die letih ,die akn stop..=)

-''dakwah boleh je berjalan klo xda fibox..''  so,fibox tu sbgai wasilah utk sahabat  sy yg aktif berblog di sni utk balas kunjgn pngnjg2, bkn sbb dakwah je..harap  faham..

-''bole je letak link pada ruangn komen di post blog..''   satu lagi, sahabt sy berpendapat klo pennjg2 jrg2 utk letak link di ruangn komen

-''bagimn dgn kesucian blog ni??''  sy rs pengunjg2 pon faham dan tahu komen tu bkn dr pihak kmi..

- dan akhir sekali, ni plk hujah dr sye, blog ni mmg blog majmuah tpi trs trg sy bgtau shbt sy yg sorang ni yg rajin update,klo perhatikan post2 semuanya dr mujtahidah solehah..so, even,sahabat2 apids lain berpendapt utk delete seperti saudara adam n saudara hamba Allah..sy perlu aulakan pendapat die jg sbgai 'guardian' blog ni..

***ssghnye yg baik itu dtgnya dr ALLAH dan yg buruk dtgnya dr kelemhan kami sendri..

kepada 'mujtahidah solehah':

syukran jiddan kerana sudi update blog ni, even sahabat2 lain bknnye xde blog sndri, kite pon ad blog sndri cme masng2 ad sbb x update kat sni,,klo kite blog sndri pon liat mau update,,asifah jiddan yg MS..
mungkin berlakunya sabotaj pd blog ni blh membuatkn ahli2 maj 9 lebih alert pd blog ni..kite fhm, awk mst xnak blog ni terkubur cam tu je..sbb tula awk rajin bt 'blogwalking' disamping minat awk berblogging..MS, pasni sy x janji bole update blog ni sokmo,tp sy akn cube..heehe,skjp kite skjp sye..xpela,awk faham2 jela..

sebarang khilaf amatlah dikesali,MS,syukran ye bg sy peluang utk tulis pasal bnd ni di ruangn ni..uhibbuki fillah aidhon.. <3

1 comment:

  1. salam ziarah dari WADi, lama tak nampak blog ni ke laman kami, masih punya masalah dgn chatbox kah? semoga Allah memudahkan urusan antum semua,,jemput ke blog dan sertai forum baru launching...bercadang mahu mengumpulkan blogger ilmuan dan berdiskusi ilmiah , berbesar hati jika sahabat majmuah al-tas'iah sudi berkongsi ilmu dengan kami, insyaAllah

    ReplyDelete